A nem túl cuki japán

Manual Ningen

Manual Ningen

Határozatlan idejű szünet

2021. április 08. - Manualningen

Üdv emberek,

Egy ideje már érett a dolog, de most jutottam el odáig, hogy végleges legyen. Nem akarom túlságosan elhúzni, ezért maradok a lényegnél: Már jó ideje nem találok erőt magamban, hogy nekiálljak a fordításnak, ebben az se nagyon segített, hogy visszacsatolás szinte semmi nem volt, ahogy lassan a motiváció is elfogyott; sajnos ez megesik.

Nem szeretek teljesen félbe hagyni dolgokat, azért valamikor nekifeszülök, és megcsinálom a yakuza-s cikk-sorozat utolsó részét is (aminek már 4 hete nem sikerül nekiállni), ezt követően pedig határozatlan ideig szüneteltetem a publikálásokat. Nem akarok ígérgetni, hogy ekkor vagy ekkor visszajövök, mert ezt - ismerve magamat - úgysem fogom tudni tartani. Ha találok ismét kedvet és motivációt magamban, hogy folytassam ezt a hobbit, akkor újra nekikezdek.

Egyedül a tavaly belengetett projektem az, aminél érzek még olyan jellegű késztetést, mint annó az olimpiás írásnál, hogy azon megihletett pillanataimban talán lesz kedvem dolgozni. De ezt majd meglátjuk.

Köszönöm azoknak, akik az elmúlt kb másfél év alatt született írásaim bármelyikét elolvasták, remélem találtak benne számukra is újdonságot.

A legközelebbi viszontlátásig.

A legjobbakat,

 

Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://manualningen.blog.hu/api/trackback/id/tr3516494716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása